Algemeen drukwerk: Kleurenprints, zwart-wit prints, ...

Algemeen drukwerk

algemeen drukwerkWij drukken uw bestanden digitaal in een afdrukkwaliteit die de klassieke druktechnieken kan doorstaan. Dit kan op gewoon papier tot licht karton van 300 gram/m², op gekleurd en op gestructureerde papiersoorten. Alle afwerking van brochures, vouwfolders, uitnodigingen gebeuren op niveau die u van een goede drukkerij mag verwachten.

Afwerking

afwerkingZwaardere kaften rillen, vervaardigen van brochures, nasnijden van flyers, vouwen van folders, hoeken afronden, plastificeren van documenten, doorschrijfsets verlijmen is maar een greep uit de vele afwerkingsmogelijkheden.

Papiersoorten

papiersoortenWe bedrukken kaften op gekleurd papier, affiches of flyers op een felle kleur. Hoofdstukken worden eventueel op een andere kleur geprint. Wij kunnen tot 6 verschillende media verwerken in één drukopdracht.

Doorschrijfsets in twee-of drievoud worden automatisch verzameld en indien gewenst genummerd

Afdrukken in zwart-wit

afdrukken in zwart witNaast perfecte kleurenprints zijn er ook de zwart-wit prints, en alle grijswaarden die ertussen liggen.

Wij verzorgen met onze Ricoh Pro 907 EX uw printopdrachten razend snel vanaf 1 kopie tot 100.000 prints. Dit met een zeer hoge printkwaliteit zowel voor tekst, grafiek en foto’s. In één beweging kunnen de bladen met 2- of 4 gaten geperforeerd worden of enkel- of dubbel geniet. Vergroten & verkleinen van kopieën.

Rillen van karton

rillen kartonRillen doen we als we een zwaarder blad papier of karton willen vouwen. Door het rillen vermijd men dat het gevouwen papier gekneusd wordt. Het principe bestaat erin dat je met een stompe metalen regel het papier induwd, aan de andere zijde wordt het papier in een tegenvorm geduwd. De rillijn bevindt zich aan de binnenzijde van het blad.