Poster printing

Canvasprints

canvasprintsCanvasdoeken printen en afwerken
Uw favoriete foto of ontwerp wordt afgedrukt op een kwaliteitsvolle katoenen doek (380 gram/m²). Het opspannen gebeurt op een spieraam met latten van 2 cm dik. Voor grotere formaten hanteren wij bloklatten van 4 cm dikte. 

Vinyl stickers

vinyl stickersVinylstickers van uw bestanden bedrukken kan op zowel mat- als op glanzend vinyl. De sticker wordt enkelzijdig in full color gedrukt. Voor binnengebruik is lamineren niet nodig.Voor langdurig buitengebruik raden wij het wel aan. De stickers kunnen desgewenst in een figuur worden uitgesneden.

Hardschuimplaat

hardschuimplaatMontage op hardschuimplaat
Een afgedrukte poster blijft een poster. Wij kunnen uw afdruk monteren op een hardschuimplaat van 5 mm of 10 mm dik. De plaat kan worden voorzien van een matte, glanzende of lichtgekorrelde UV-film voor een nog duurzamere uitstraling.

Zelfklevend textiel

U heeft een beurs? U wil een wand decoreren zonder enig spoor na te laten op de muur?
Dan kan een affiche geprint worden op zelfklevend textiel. Zelfs op ruwe, oneffen muren blijft uw print mooi hangen. Het opkleven gaat gemakkelijk daar deze drager lucht doorlaat. U kan gemakkelijk herpositioneren.

Statisch hechtende vinyl

Vloer-of raamsticker zonder lijm
Dit is een statisch klevende sticker zonder lijm voor op de vloer of een glasraam of ander gladde ondergrond.
Het opkleven gaat vanzelf.Men kan deze gemakkelijk herpositioneren. Bij het verwijderen laat deze drager dan ook geen enkel spoor na. Voor vloertoepassing op langere termijn is lamineren wel noodzakelijk.

Aluminium panelen

aluminium paneelAluminium panelen zijn voor vele toepassingen geschikt. De sandwichpanelen bestaan uit twee aluminiumlagen met daartussen een zwarte PU-kern. De panelen zijn slechts 3 mm dik, maar toch heel stevig. De panelen worden eventueel voorzien van een matte of glanzende UV-film als extra bescherming.

Kartonnen panelen

kartonnen paneelDeze kartonnen panelen zijn beschikbaar in 10 en 16 mm dikte. De toepassing voor deze panelen kunnen heel uiteenlopend zijn omdat dit materiaal in elke vorm kan gesneden worden. Dit materiaal is extra dik en stijf en perfect geschikt voor het maken van displays, beurswanden of andere decoratieve toepassingen.

Textielprint in aluminium kader

textieldoek in framePrint op textiel met pees rondom
Een doek met pees rondom is gemaakt om in een aluminium kader op te spannen. Deze doeken kan je snel en eenvoudig wisselen in het frame. De frames zijn verkrijgbaar in wit, zwart of zilver-aluminium. De profieldikte van het frame is 19 of 27 mm.